Race to the End of the Earth

25 mai 2010
American Museum of Natural History i New York

Et av verdens best besøkte museer, American Museum of Natural History i New York, åpnet i forrige uke en stor utstilling om Amundsens og Scotts ekspedisjoner til Sydpolen. Utstillingen har fått glimrende anmeldelser i amerikanske aviser og vises helt til 2. januar 2011. Deretter vil den i første omgang vises i Vancouver og Lyon, før den fortsetter sin vandring verden rundt de neste ti årene. Frammuseet har bidratt med lån av gjenstander, fotografier og biografisk materiale. Fra den norske ekspedisjonen er Roald Amundsen, Olav Bjaaland og Oscar Wisting gjennomgangsfigurer, men hele ekspedisjonen er fyldig beskrevet.

Skjermbilde-2010-06-6.jpg

www.amnh.org