News & Events

Isbjørn gjennom Oslos gater

26 March 2012
____________________________________

Rundt 800 ungdomsskoleelever i Oslo har i år fått besøk av Frammuseets ansatte – både de av kjøtt og blod og noen av den utstoppede typen.

Skoleopplegget har båret navnet Supermenn på tur – Nansen og Amundsen. Elevene har fått en morsom, tverrfaglig og multimedial presentasjon av polarhistorien! Vi har fortalt om høydepunktene i Nansens og Amundsens fantastiske liv gjennom bilder, originale filmopptak og dagboksitater.

Nansen og Amundsen var sin tids supermenn som turde møte naturens voldsomme krefter, og ble Norges første internasjonale kjendiser!

Fredag 23. mars var Frammuseet på Årvoll skole. Der var Nitimen også med Erik Baanerud.

"Victory awaits him, who has everything in order - luck we call it.  Defeat is definitely due for him, who has neglected to take the necessary precautions - bad luck we call it"

Home Contact Site Map Disclaimer